top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSilvanna Mahulette

BABY MICK

Bijgewerkt op: 2 jan. 2020


Een paar dagen na mijn newborn lifestyle workshop mocht ik Mick fotograferen. Deze shoot is extra bijzonder voor mij omdat dit natuurlijk mijn eerste lifestyle newborn shoot is en omdat Mick mijn aller klein(st)e nieuwe vriendje is. Dus stiekem was ik ook wel een beetje extra zenuwachtig...

Maar Mick deed het geweldig. Bedankt Erik & Manon dat ik jullie nieuwe, mooie gezin mocht fotograferen.

Liefs,

Silvanna

Newborn lifestyle fotografie, baby fotoshoot Arnhem. Newborn fotoshoot, newborn
Newborn lifestyle fotografie, baby fotoshoot Arnhem. Newborn fotoshoot, stafford, english stafford
Newborn lifestyle fotografie, baby fotoshoot Arnhem. Newborn fotoshoot, newborn

#NEWBORN #LIFESTYLE

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page