top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSilvanna Mahulette

BABY HARRY


Afgelopen zondag had ik dan eindelijk de workshop newborn lifestyle fotografie bij Eline Visscher. Ik stond al even op de wachtlijst en nu kwam er onverwachts een plekje vrij. Heel even heb ik getwijfeld, de workshop ging in Rotterdam plaats vinden en dat is nou niet bepaald om de hoek, maar ik kon het niet aan me voorbij laten gaan. Dus daar zat ik op zondagochtend vroeg in de auto op naar Rotterdam....

Na het theorie gedeelte in de ochtend mochten wij Harry en zijn zus Stella fotograferen. Wat een voorbeeldige baby/model was Harry en wat een prachtige lieve zus was Stella.

Lifestyle newbornshoot, newbornshoot Arnhem, fotoshoot arnhem, newborn lifestyle fotografie

#NEWBORN #LIFESTYLE

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page